Welkom

Heb je zin in een spannende speurtocht, je eigen eten koken op een houtvuur of kamperen in het buitenland? Samen met je vrienden en vriendinnen een vlot bouwen of een gezellig feest organiseren? Dan is Scouting wel wat voor jou!

Scouting is niet alleen stoer, maar ook heel gezellig. Met activiteiten die passen bij de leeftijd, worden de jeugdleden uitgedaagd om te spelen, te ontdekken en te beleven.

Scouting kent verschillende leeftijdsgroepen (speltakken) die ieder een eigen aanpak hebben, hoe ouder je bent hoe groter de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Scouting doe je niet alleen, vanaf de eerste dag leer je met anderen samen te werken in een team.

Scouting Holendrecht richt zich op alle kinderen uit Amsterdam Zuidoost (en omstreken), ongeacht geloof, huidskleur, leeftijd of afkomst. Ons clubhuis ligt aan de Meerkerkdreef 23 (tegenover kinderboerderij ‘t Brinkie).

Bij het clubhuis is een speelveldje en in de nabije omgeving is er een stukje ruig terrein, waar veel buitenspelen worden gedaan.

Bij Scouting Holendrecht mag je vier keer gratis komen kijken, en dan beslis je zeker om te blijven en geïnstalleerd te worden.

Wilt u meer weten over Scouting in het algemeen? Kijk dan eens op de pagina van Scouting Nederland of op onze regionale site: Scouting Regio Amsterdam-Amstelland.