Start nieuw scouting seizoen zaterdag 29-8-15

Wij hopen dat iedereen een hele leuke zomervakantie heeft gehad….helaas is die alweer voorbij en mogen we weer naar school.

Maar dat betekend ook dat Scouting weer begint!

De leiding heeft er zin in en september zit vol met bijzondere opkomsten.

We beginnen zaterdag 29 augustus met de 1e opkomst.

Voor de bevers en welpen zal  die gewoon van 12.30 uur tot 14.30 uur zijn en voor de scouts van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Zaterdag 5 september staan wij met Scouting Holendrecht op de 1000 culturendag in de Amsterdamse Poort op de Anton de Komplein.

Wij staan er van 13.00 uur tot 21.00 uur, maar de leden worden op de normale speltak tijden verwacht zodat zij wat scouting activiteiten kunnen laten zien aan de mensen.

Zaterdag 12 september is er helaas geen opkomst. De leiding is dan naar een 2-daagse scouting workshop.

Zaterdag 19 september zal er opkomst zijn aan de Gaasperplas. Wij zullen net als vorig jaar meehelpen met het evenement ‘Film aan de Gaasperplas’.

De scouts worden verwacht tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Indien er iets wijzigt in deze planning, zal dit naar de leden gecommuniceerd worden.