25 jaar Scout in Holendrecht

De één gaat op voetbal, de ander op turnen, maar Debby en Maretti kozen ervoor om op scouting te gaan. En nu 25 jaar later zitten ze nog steeds bij hun favoriete club aan de Meerkerkdreef.

Elke zaterdag vermaken zij, samen met hun scoutingvrienden, kinderen tussen de 4 en 21 jaar, zoals zij toendertijd veel plezier hebben beleefd als kleine welp en scout. Al die leuke opkomsten en speciale winter-en zomerkampen probeer je elke keer te overtreffen en nog beter te uit te voeren dan de vorige keer. “Het is mooi om te zien hoe een jong beginnend lid opgroeit van bever naar een ervaren explorer die uiteindelijk ook weer leidinggevende word bij onze groep.” Zo is het bij de jubilerende jongedames ook gegaan. Van simpele scout, naar leidinggevende van diverse speltakken en ondertussen ook al bestuurslid van de groep.
Maretti en ikAfgelopen weekend heeft Scouting Holendrecht het jubileum gevierd met een passend 25 uurs-feest in hun nieuwe clubhuis. Het feest begon met de installatie van een aantal nieuwe leden en daarna kregen Maretti en Debby een zelfgemaakte oorkonde en medaille voor hun jubileum. Na de officiële opening ging het feestweekend van start waarvan word gehoopt dat iedereen die over 25 jaar nog kan herinneren.