Opkomsten 11-3-17

De bevers en welpen hebben het jungle handelsspel gespeeld. In groepjes moesten ze fruit verhandelen met de jungledieren om meer fruit te krijgen. Het fruit kon dan weer verwisseld worden voor gouden munten. Daarnaast konden ze hun fruit vergokken bij Raksha om meer te krijgen. Het groepje dat de meeste munten had verzameld was de winnaar. Daarnaast hadden we ook de installatie van nieuwe bevers en welpen.

Om de samenwerking binnen de patrouilles van de scouts goed te laten verlopen, moesten de scouts samen een ruit vormen waarbij ze geblinddoekt waren. Daarnaast hebben ze gewerkt aan het thema van de paroba.

De explorers willen op zomerkamp dit jaar. Ze hebben samen besproken waar ze heen willen en dit hebben ze gedaan onder het genot van een hapje eten.