Opkomsten 18-3-17

De bevers zijn verder gegaan met hun wereldreis. Dit keer met het vliegtuig naar China! Buiten hebben ze chinese draken tikkertje en chinees verstoptikkertje gespeeld. Na een lekker bekertje limonade hebben ze nog een mooie chinese waaier geknutseld.

De welpen zijn begonnen met het spel stomram. Daarna zijn ze op zoek gegaan naar ingrediënten voor de soep die volgende week wordt gemaakt. De welpen hebben daarna hun eigen appelflap gemaakt waarbij ze zelf de appels hebben geschild en gesneden.

De scouts zijn weer druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de Paroba. Er is kleding gekocht, er zijn schilderijen gemaakt en we hebben de tochttechnieken herhaald. Het was een creatieve maar vooral ook zeer productieve opkomst!

De explo’s hebben weer overlegd over kamp en de kist voor de paroba alvast gecheckt.

De stam leden hebben lekker gekookt en gezellig met elkaar gegeten. Daarna hebben ze samen een toren gepionierd in het clubhuis.