Opkomsten 25-3-17

De bevers zijn met hun wereldreis doorgevlogen naar Italië. Ze kregen allemaal een snor, hebben mooie pastakettingen gemaakt en toren van pisatikkertje gespeeld.

Het is vandaag de nationale schoonmaakdag en de welpen hebben dit keer meegedaan. Om energie te krijgen zijn we begonnen met het dansspel waarbij erop muziek wordt gedanst en als de muziek stopt dan moet je stil staan en niet bewegen. Daarna hebben we in de riethoek afval opgeruimd en wie de meeste afval had verzameld kreeg een presentje.

De Scouts hadden weer een kort oefenweekend voor de RSW Parobascouting wedstrijden en konden hun skills uitproberen op de tenten en keukens. Ook is er aan het thema gewerkt en is er weer geoefend voor de kookwedstrijd. Met nog maar 1 opkomst te gaan hebben we het volle vertrouwen in de Scouts dat ze het goed gaan doen op de PaRoBa.

De explo’s hebben tijdens hun opkomst pizza burgers gebakken in hun zelfgemaakte oven ter voorbereiding op de paroba! Ze mochten niet meer dan 3,50 per persoon uitgeven voor de maaltijd en dat is gelukt!