Opkomsten 1-4-17

De welpen zijn begonnen met een spel trefbal.
en de bevers hebben nog apart gespeeld met stoepkrijt. Daarna zijn we met z’n alle kleine pannenkoekjes gaan bakken op een aluminium bakje met daaronder een waxinelichtje. Bij de sluiting hebben een nieuwe welp geïnstalleerd.

De scouts zijn bezig geweest met de laatste loodjes voor de paroba. De patrouillekisten zijn gecheckt, de spullen zijn klaargezet en de schilderijen en t-shirts zijn afgemaakt. Ook hebben de scouts houtsnippers gesneden en ze hebben wat hout gehakt! Ze kunnen met goede moed aan de Paroba beginnen.

De Explorers zijn druk bezig geweest met het klaarzetten van de laatste dingen voor de Paroba XL. We zijn er klaar voor!! Ook hebben we nog even gekeken naar onze begroting voor zomerkamp, en zijn we er achter gekomen dat we nog even goed moeten buffelen om onze begroting rond te krijgen voor kamp. Maar dit moet te doen zijn. Wederom zouden we het erg op prijs stellen als er mensen zijn die een bijdrage voor ons hebben: https://goo.gl/zLmWei