Opkomsten 10-6-17

De bevers zijn gisteren naar de de bever-doe-dag in Hoofddorp geweest. Ze hebben daar samen met andere bevers uit Amsterdam-Amstelland leuke spelletjes gedaan.

De welpen hebben een ontzettende leuke jungle dag gehad. Met verschillende posten-spellen hebben ze de andere welpen uit de regio leren kennen. Zo konden ze ondermeer een bananenbootje (banaan met chocolade) maken, leerde ze morse en hebben ze levend kwartet gedaan met emoticons.

De scouts begonnen met minder leuke, maar wel noodzakelijke taken: het schoonmaken van de groepskist en de tent. Na de LSW was die schoonmaakbeurt hard nodig!
De 2e helft van de opkomst hebben we een potje honkbal gespeeld. De scouts waren fanatiek: er zijn meerdere homeruns gemaakt!

De Stam heeft een gezellige BBQ gehad en heeft een fanatiek potje Hollandse leeuwen gespeeld. Ook zijn we 2 stamleden rijker, Jeroen en Aster welkom bij de Stam!