Zomerkamp Scouts

De scouts zijn op de fiets naar hun zomerkamp locatie gegaan! Wel 50 km ver naar Scoutinglandgoed Zeewolde. Gelukkig was het mooi weer en konden we ons tentenkamp droog opzetten.  Al snel kwam de regen, maar na regen kwam altijd zonneschijn. We hadden een vol week programma van Scout up your Summer met gezamenlijke spelen, ontbijten, yoga, barbecueën, zwemmen in de Eemhof en met z’n allen naar Walibi. Zondagavond was het voor iedereen memorabel, want het regende zo hard dat bijna alle tenten op het terrein onder liepen. Vele scouts hebben op hun blote voeten of slippers rond gelopen de rest van de week. De scouts hebben deze week nieuwe scoutingvrienden gemaakt met scouts uit o.a. Den Helder, Almere, Ijmuiden en Zwanenburg. Ze konden samen mee doen aan allemaal workshops en scouting activiteiten die er te doen waren op het Landgoed van Scouting Nederland in Zeewolde. De scouts kunnen trots zijn, want de terugweg begon op de fiets in de regen en mega tegenwind, maar gelukkig werd het later opweg beter weer en hebben wij gefietst als de bikkels van Scouting Holendrecht.