Opkomsten 15-4-17

De bevers zijn na het openen begonnen met paashaas tikkertje. Daarna hebben ze een mooi paashaas mandje geknutseld en natuurlijk was de paashaas nog langs geweest om wat lekkers te verstoppen.

De welpen zijn begonnen met paashaas tikkertje. Daarna zijn we met z’n alle naar de riethoek gegaan en daar heeft de paashaas eitje opgehangen. Op deze eitjes was een morsecode opgeschreven die de welpen samen moesten oplossen om de plaats te vinden van het chocola. Ook hebben we nog de verjaardag gevierd van een welp.

De Scouts hebben de kisten schoongemaakt en hebben in het kader van Pasen een ei gebakken in een uitgeholde sinaasappel op het kampvuur.

De stam heeft paaseitjes gezocht waaraan glow in the dark sticks aan bevestigd waren. De bedoeling was om de eitjes te vinden in het donker, jammer genoeg werdt het pas veel te laat donker… Hierdoor werdt het vinden van de eitjes wel uitdagender!

Het werkteam heeft weer eens een grote slag geslagen met het opruimen van de berging! Het is weer super netjes en georganiseerd. Nu kijken voor hoelang dit duurt

You may also like...

Leave a Reply